ODS: S Petrem Nečasem se v Brně setkala více než stovka členů

24.03.2013 19:29

Více než stovka členů jihomoravského regionálního sdružení ODS se ve čtvrtek setkala s premiérem a předsedou ODS Petrem Nečasem v Brně.

ODS: S Petrem Nečasem se v Brně setkala více než stovka členů
Foto: Petr Kupka
Popisek: Premiér Petr Nečas

Mluvilo se například o krajské vládě sociálních demokratů, komunistů a lidovců v Jihomoravském kraj, ale i o programu ODS.

„Za posledních devět měsíců absolvuji už třetí vlnu výjezdů po České republice. Na jaře, na podzim a třetí kolo probíhá právě teď. Především tedy chci diskutovat se členskou základnou,“ říká Petr Nečas.

„Myslím, že během diskuse padlo plno námětů. Debata byla velmi otevřená jak ze strany členů, tak ze strany premiéra. Vláda doposavad dělala reformní kroky, které byly nezbytné. Teď máme 14 měsíců na to, aby se jednak pozitivně projevily reformy a současně je potřeba nastartovat některá prorůstová opatření,“ zmínil Jiří Crha, místopředseda jihomoravského regionálního sdružení ODS.

Večerního setkání v Brně se zúčastnil také předseda jihomoravského regionu Jiří Kadrnka a další zástupci regionu. Ještě před debatou se členy premiér a předseda ODS navštívil na pozváni rektora JAMU Divadlo na Orlí Janáčkovy akademie múzických umění v Brně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Chceme bezpečnou a užitečnou infrastrukturu pro všechny účastníky silničního provozu

10:21 Ministr Kupka: Chceme bezpečnou a užitečnou infrastrukturu pro všechny účastníky silničního provozu

Výbor Státního fondu dopravní infrastruktury (SFDI) schválil pravidla pro poskytování příspěvků např…