Štětina (Úsvit): Lídr ANO Pilný nemá o dění na Královéhradecku ani šajnu

24.09.2013 15:10

Mám jednu zásadu. Nikdy nikoho a nikde neurážet a hlavně si vážit každého člověka, který dělá svoji práci dobře. Ale tentokrát jsem k tomu měl velmi blízko a to, když jsem se začetl do rozhovoru s lídrem ANO u nás v Královéhradeckém kraji Ivanem Pilným.

Štětina (Úsvit): Lídr ANO Pilný nemá o dění na Královéhradecku ani šajnu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Štětina

Ponechám zcela vyjádření k Věcem veřejným, protože jsem za ně seděl v parlamentu a mohu jenom konstatovat, že jeho soud vychází jenom z mediálních výstupů. A ty byly a stále jsou sakramentsky ovlivněné a možná i zaplacené. Co je však podstatnější?

Největší tragédií pro občany v regionech jsou lídři, kteří byli dosazeni vedením stran a hnutí, protože by mohli přinést hlasy. Osobně doufám, že se tomu tak nestane, protože o dění v kraji nemají ani šajnu.

Začnu dálnicí D 11. Pan Pilný je z Prahy a je mu zřejmě jedno, zda silnice do Polska bude či nebude. Pravděpodobně ji na rozdíl od občanů našeho kraje nepotřebuje.

Naprosto nehorázný je jeho přístup k výstavbě, spíše k rekonstrukci nemocnice v Náchodě. Pan exředitel Microsoftu určitě neměl problém si zaplatit léčbu s čímkoliv a kdekoliv i v cizině. Ale občan, v této době tolik potřebný volič, však potřebuje kvalitní, dostupnou a nikoliv drahou zdravotní péči. Řekl bych, že pan Pilný o této nemocnici neví vůbec nic, protože jeho argument, že to je dílo pana hejtmana, je zcela diletantský.  Jedná se o nemocnice s více než stoletou tradicí a sloužící více než 150 000 občanům.

Závěrem bych měl jen otázku. Není právě Hnutí ANO tím, co lídr z našeho kraje tolik kritizuje? Peníze, media, politika a nekontrolovatelná moc …

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…