Zwyrtek: NEZÁVISLÍ už dnes připravují silné kandidátky komunálních politiků – pro další volby

23.09.2013 8:55

Naše politická scéna před volbami dává jasný signál – tyto předčasné volby nevyřeší vůbec nic, a brzy budou další. Kdo to nechce vidět, je slepý.

Zwyrtek: NEZÁVISLÍ už dnes připravují silné kandidátky komunálních politiků – pro další volby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební místnost

Ale přesto jsou tyto volby důležité více než jiné. Je třeba ještě jedné velmi bolestné katarze, aby lidem došlo, že naši republiku nespasí žádné ANO miliardáře Babiše, žádný narychlo slepený Pravý blok Bobošíkové, ani návrat Zelených, ani velkohubý populista Okamura. K tomu připočtěme ODS v předsmrtné křeči, ČSSD vinou vnitrostranických pučistů ve fázi směřující k povolební deziluzi ze sebe sama, TOP držící se nad vodou pouze díky nefér zprivatizovaným starostům…Tyto volby zkrátka nemohou nikdy dopadnout pro naši zemi dobře.

Jejich výsledkem totiž bude skupina tak nesourodých, narcistních a nezdravě ambiciózních jedinců, kteří, ač každý má to mínus z jiného důvodu, si začnou jít po krku, jen co se volební místnosti zavřou, v lepším případě po oznámení prvních volebních výsledků. A tato skupina vytvoří NĚJAK naši Poslaneckou sněmovnu. Řada z nich přitom nemá potuchy o tom, co je to řídit obec či město - jak potom může vědět, jak řídit stát? Martin Stropnický jako spolutvůrce legislativy, protože jinou pořádnou práci nenašel? Andrej Babiš, majitel silného podnikatelského subjektu, jako nestranný (!!!) ministr financí? Daniel Hůlka jako autor zákonů? Tomio Okamura, který neví, zda sedět v Senátu nebo ve sněmovně? Koho zradí dřív – zlínské, kteří ho vyslali do Senátu, nebo Pražany, za které kandiduje dnes? Marek Benda, to školou přerostlé dítě, jsoucí ve sněmovně snad od plínek díky svému otci? Korumpující Vít Bárta jako bojovník proti korupci, který se chce očistit tam, kde se umazal? Kalousek, který je v české politice od doby svého zvláštního angažmá na ministerstvu obrany patrně balzamovaný? Cože nám to má probůh vládnout za lidi?

Takže až tito lidé opět ukážou, co jsou vlastně zač, a že jsme opět naběhli drahým billboardům a populistům, kterým jde ve skutečnosti pouze o sebe sama a své kšefty, v lepším případě o zvýšení svého ega a získání moci nad jinými lidmi, přijde opět vážná krize, pár měsíců trapností a pravděpodobné opětovné rozpuštění sněmovny.

A pak? Pak přijde chvíle na to, aby zvedl rukavicí méně velkohubý, méně bohatý, ale o to více pracovitý subjekt, opře se o dělníky politiky v obcích a městech, povolá do zbraně Gazdíkem nezprivatizované, ale možná i ty zprivatizované a prohlédnuvší, starosty, radní a zastupitele, a postaví v každém z krajů kandidátky pracovitých lidí se zkušeností v komunální politice, dobré ve svých profesích, zralé svou prací i věkem, bez mediálních hvězd v čele, ale o to více s množstvím práce za sebou.

Tento subjekt pak požádá o podporu média, protože nevládne naditými peněženkami na billboardy, ale myšlenkami, které musí prostě jen dostat prostor, a pak? Pak pomůže usilovnou prací, kterou jsou jeho budoucí kandidáti zvyklí odvádět dnes a denně ve svých obcích a městech, zachránit Českou republiku.

Už dnes takové lidi hledáme a připravujeme. Chce to jen trpělivost – až dnešní kandidující partaje vybouchnou, abychom my byli připraveni. S prostou myšlenkou – pracovité starosty, radní a zastupitele dostat udělat pořádek i do sněmovny. NEZÁVISLÍ jim k tomu dají své jméno, prostor a šanci. Někdo už tady totiž musí jednou dostat rozum.

A kdy to bude? Včas se dozvíte. Mimo jiné i zde v Parlamentních listech. Zkrátka NEZÁVISLÍ se začali chystat na další volby. Protože budou brzy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…