Bohumín: Posilovna v aquacentru v létě rozšířila provozní dobu

26.07.2016 6:30

Posilovna ve wellness areálu bohumínského aquacentra o prázdninách posiluje provozní dobu. Podobně jako do areálu bazénu, i sem mohou zájemci přijít ve všední dny už od šesti hodin ráno.

Bohumín: Posilovna v aquacentru v létě rozšířila provozní dobu
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

„V létě upravujeme a posilujeme provozní dobu bazénu a v případě posilovny, která se nachází ve stejném areálu, jsme se rozhodli pro totéž. Někteří návštěvníci chtějí využít obě služby najednou a rádi jim vycházíme vstříc,“ uvedl vedoucí aquacentra Bospor Jaromír Voráč.

V červenci a srpnu má posilovna, situovaná v prvním patře objektu aquacentra, otevřeno od pondělí do čtvrtka od 6 do 21 hodin, v pátek od 10 do 21 hodin, a o víkendech a svátcích od 8 do 21 hodin. Vstupné je 70 korun.

Posilovna „Fitko Bospor“ nabízí posilovací stroje k procvičení celého těla, například běžecký trenažér, cyklotrenažér, univerzální posilovací věž nebo protisměrné kladky, čili věž s hrazdou. Také si zde můžete zacvičit na stroji legpress, který posiluje nohy, anebo vyzkoušet posilovací multifunkční stroj „Peck deck, delt deck“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…