Chomutov: V prodeji jsou obrázky s motivem města

28.02.2015 12:13

Jak vypadají chomutovské motivy v jemných grafikách Petra Růžičky, se můžete přesvědčit v městském informačním centru. Do prodeje jdou grafické obrázky pěti motivů města ve dvou barvách.

Chomutov: V prodeji jsou obrázky s motivem města
Foto: chomutov-mesto.cz
Popisek: Chomutovské náměstí

„Tyto veduty mohou být hezkým dárkem nebo suvenýrem z Chomutova. Hodí se do bytu i kanceláře a lidé si z nich mohou složit celou sérii,“ uvedla Marie Heřmanová z kanceláře primátora. Zobrazují městskou věž s kostelem, radnici s kostelem svaté Kateřiny, kostel svatého Ignáce, městské divadlo nebo jezuitský areál, to vše v hnědé nebo modré barvě s bílou paspartou. Cena jedné grafiky je 60 korun.

V městském informačním centru v ulici U Městských mlýnů, které je v provozu denně od 9 do 17 hodin, jsou k zakoupení nejen tyto nové obrázky, ale také například kniha o chomutovských sochách nebo film o městě z cyklu Perly českých měst. Dalším sortimentem jsou tradiční suvenýry jako pohledy, trička nebo hrnky s motivem Chomutova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Chomutov-mesto.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…