Chrudim: I letos budou pokračovat investice v ZŠ U Stadionu

10.03.2017 8:37

Větší investiční akce v chrudimské základní škole U Stadionu, kde byly v předchozích dvou letech postupně zatepleny objekty objektu prvního stupně a tělocvičny, budou pokračovat i v roce 2017.

Chrudim: I letos budou pokračovat investice v ZŠ U Stadionu
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Rada města Chrudim na svém posledním únorovém jednání schválila zadání výběrového řízení na rekonstrukci hospodářského objektu ve zmíněné škole.

„Ještě při sestavování rozpočtu na rok 2017 jsme předpokládali, že proběhne pouze rekonstrukce kuchyně v hospodářském objektu. Nakonec jsme  ale z ekonomických i provozních důvodů rozhodli, že je vhodné provést rekonstrukci celého objektu,“ říká starosta města Petr Řezníček.

Připravovaná stavební akce bude řešit kompletní zateplení obvodového pláště objektu, tedy zateplení střechy a obvodových stěn, výměny oken, dále povrchovou úpravu venkovních schodů a kompletní rekonstrukci školní kuchyně.

Otevírání obálek je plánováno na 21. březen 2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …