Chrudim: O novinky na městských sportovištích nebude nouze

03.09.2017 7:35

Zajímavé informace aktuálně přicházejí ze Sportovních areálů města Chrudim, s. r. o. Tento týden se dokončuje elektronizace skříněk v šatnách krytého bazénu. Ve skříňkách budou nově čipy, které umožní návštěvníkovi dostat při aktivaci karty k dispozici svoji skříňku bez nutnosti skládat zálohu a přebírat klíček k uzamčení skříňky.

Chrudim: O novinky na městských sportovištích nebude nouze
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

„Zařízení s pomocí plastových „hodinek“ nebo karty umožní návštěvníkovi bazénu kontrolu doby, která zbývá do konce předplaceného času, nebo čísla skříňky, které se tak rádo zapomíná,“ říká Luděk Marousek, ředitel sportovišť.

V těchto dnech se rovněž staví venkovní sauna s ochlazovacím prostorem před budovou bazénu. Tento prostor by měl kromě příjemného venkovního pobytu na nových lehátcích po saunování nabídnout i možnost neomezeného polévání akumulačních kamen různými zdraví podporujícími silicemi. Stavba by měla být hotová do konce září 2017. Provoz stavba  zásadně neomezí – v úterý 5. září otevírá svoje brány jak krytý bazén, tak sauna pro veřejnost – pouze v ochlazovně bude provizorně uzavřen vstupní otvor do budoucích nových prostor venkovní sauny.

Návštěvníci sportovišť si také budou moci v průběhu září všimnout, že probíhá oprava vstupního přízemního objektu pokladny na atleticko-fotbalovém stadionu v ulici V Průhonech. „Došlo k rekonstrukci vnitřních prostor, čeká nás oprava střechy, výměna oken a na závěr přibude i nová fasáda,“ upřesňuje investiční aktivity místostarosta Jan Čechlovský.

„Pokud nám teď o víkendu vyjde počasí, což je dle předpovědí velmi pravděpodobné, chystáme pro návštěvníky letního koupaliště tradiční překvapení, na které se koncem koupací sezóny a prázdnin těší hlavně děti,“ dodává na závěr Luděk Marousek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …