Frýdlant se může v úterý 18. dubna 2017 stát historickým městem roku 2016

15.04.2017 17:09

Město Frýdlant má v úterý 18. dubna 2017 šanci stát se Historickým městem roku 2016. Spolu s dalšími 13 městy je totiž, coby vítěz krajského kola, ve finále této soutěže o Cenu za nejlepší přípravu a realizaci Programu regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón za rok 2016.

Frýdlant se může v úterý 18. dubna 2017 stát historickým městem roku 2016
Foto: wikipedia
Popisek: Frýdlant

Zda Frýdlant titul Historické město roku 2016 získá, se jeho zástupci v čele se starostou města Danem Ramzerem dozvědí v úterý 18. dubna 2017 na slavnostním vyhlášení, které proběhne od 14.00 hodin ve Španělském sále Pražského hradu.

Frýdlantu se podařilo krajské kolo soutěže letos opět vyhrát, historickým městem Libereckého kraje se totiž stalo už loni a předtím i v roce 2014. Titul Historické město roku ale zatím Frýdlant minul.

„To, že se nám podařilo znovu zvítězit v krajském kole, považuji za skvělé ohodnocení naší práce. Památková péče a zapracování principu této péče je u nás ve Frýdlantu nedílnou součástí samosprávy. Věřím tomu, že se nám tentokrát podaří uspět i ve finále,“ říká starosta Frýdlantu Dan Ramzer.

Podrobnější informace o soutěži i vítězství Frýdlantu v krajském kole můžete najít zde

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…