Hradec Králové: Aquacentrum v Městských lázních se po odstávce rozvlnilo v rytmu vln

29.09.2017 9:29

Hradecké Aquacentrum v Městských lázních je po provozně technické odstávce opět otevřeno pro návštěvníky. S otevřením se také vrátila obě oblíbená vodní cvičení na hudbu – pondělní aqua aerobic a úterní cvičení pro seniory.

Hradec Králové: Aquacentrum v Městských lázních se po odstávce rozvlnilo v rytmu vln
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Provozně technická odstávka s opravami a údržbářskými pracemi, které nelze provádět v běžném provozu, letos připadla na 11. až 22. září. Jako každý rok proběhlo malování veřejných prostor, mytí oken a prosklených stěn, dezinsekce objektu nebo kontroly jednotek vzduchotechniky, pískových filtrů, výměníků a revize hlavních atrakcí – tobogánu a vlnobití. Vedle těchto každoročních akcí měla Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel Aquacentra, připraveno letos i několik speciálních projektů.

Nejvíce viditelnou změnou pro návštěvníky je bezesporu výměna květinové dekorace zakrývající tubus u dojezdu tobogánu. Vyměněna byla podkladní síť i samotné květiny. Dalším projektem, který má zlepšit vzhled bazénové haly, je pak oprava odtoku vody z galerie nad bazény. Došlo také na opravu dlažby a spárování ochozů bazénu.

Největší akce letošní odstávky se ale netýkaly přímo Aquacentra. Správa nemovitostí Hradec Králové využila uzavření areálu k dlouhodobě připraveným investicím do ubytovacího zařízení v budově Městských lázní, a tak se i zde mohou hosté těšit na větší komfort. Došlo ke kompletní výměně střešních oken a na všech pokojích na ubytované čekají zbrusu nové postele.

Se znovuotevřením Aquacentra se pak do programu vrátily dvě úspěšné dlouhodobé akce z loňského roku. Každé pondělí v podvečer od 18.00 do 19.00 hodin je možné si zacvičit aqua aerobic s profesionálními lektorkami. Úterní dopoledne jsou pak již tradičně věnována našim seniorům, kdy vedle levnějšího vstupu do aquacentra za cenu plaveckého bazénu mají připravené i cvičení pro seniory v čase od 11.30 do 12.30. Obě cvičení jsou pro návštěvníky zdarma, resp. v ceně vstupného.

Aquacentrum ale nemá být jen o cvičení, a tak pro letošní zimu plánujeme každý měsíc pořádání relaxačních večerů. Vedle prodloužené otevírací doby (až do 23.00 hodin), příjemné relaxační hudby a intimního osvětlení se můžete těšit na doprovodné akce na baru u vody a další překvapení, o kterých budeme informovat návštěvníky prostřednictvím webových stránek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…