Jičín: Plánuje se další etapa regenerace sídliště Husova

11.01.2017 17:06

Rada města zrušila zadávací řízení na veřejnou zakázku - dokumentace pro územní řízení (DÚR), stavební povolení (DSP) a pro provedení stavby (DPS) pro projekt regenerace panelového sídliště Husova - V. etapa.

Jičín: Plánuje se další etapa regenerace sídliště Husova
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Do výběrového řízení se nepřihlásila totiž žádná firma. Místostarosta města tedy bude na základě pravidel platné směrnice jednat o přímém zadání zakázky. Město osloví firmu Projektservis, se kterou mělo v předchozích letech dobrou spolupráci, zda by dokumentaci zpracovala. V. etapa má opravit část vnitrobloku na náměstí V. Čtvrtka a část ulice Pod Lipami.

Letos se počítá s podáním žádosti o dotaci na Ministerstvo pro místní rozvoj a v případě získání dotace by stavba mohla proběhnout v roce 2018. Letos na jaře bude dokončena IV. etapa - ulice U Stadionu a U Trati. Tato stavba byla částečně realizována na podzim.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…