Kolín: Novoroční ohňostroj bude

29.12.2023 16:28 | Tisková zpráva

Vážení občané, reagujeme tímto příspěvkem na doporučení ministra vnitra Víta Rakušana, kdy požádal města a obce k rušení ohňostrojů. Důvodem je tragická střelba na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy (FF UK) v Praze z minulého týdne, která si vyžádala 14 obětí, a také dvojnásobná vražda z Klánovického lesa.

Kolín: Novoroční ohňostroj bude
Foto: wikipedia.org
Popisek: Kolín

Výzvu jsme zvážili a považujeme za smysluplné požádat občany, aby omezili pyrotechniku na Silvestra. Víme, že o tohle můžeme jen požádat. Oficiální městský ohňostroj proběhne tradičně 1.1. od 18 hodin.

Budeme moc rádi, pokud lidé, kteří omezí své lokální ohňostroje a pyrotechniku, přijdou na profesionální a předem hlášený ohňostroj, o kterém ví i složky IZS, které jsou vždy přítomny.

Děkujeme

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…