Kompostéry pro občany města Litvínov

08.07.2018 12:42

Město Litvínov zahájilo realizaci projektu „Kompostéry pro občany města Litvínov“. Předmětem projektu je nákup domácích kompostérů na biologicky rozložitelný odpad.

Kompostéry pro občany města Litvínov
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

Kompostéry jsou určeny pro rodinné domy a zahrádkářské oblasti. Cílem projektu je předcházení vzniku odpadů kompostováním biologicky rozložitelných rostlinných zbytků pocházejících od občanů města Litvínova a snížit množství odpadů ukládaných na skládku. Tyto domácí kompostéry budou k dispozici na využívání vlastního biologicky rozložitelného odpadu a biologicky rozložitelného komunálního odpadu rostlinného původu z kuchyní. Kompostéry bude město Litvínov poskytovat občanům zdarma na základě smlouvy o výpůjčce, a budou umístěny na pozemcích občanů města Litvínov. Projekt se realizuje z Programu pro podporu odpadového hospodářství obcí v Ústeckém kraji z dotačního titulu č. 5 Oddělený sběr biologicky rozložitelných komunálních odpadů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

11:33 Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

V okolí zimního stadionu budou rozmístěny hlídky, které budou řídit dopravu i pohyb osob