Kopřivnice: Akce související s oslavami podpoří radnice granty

28.09.2017 7:36

Radnice se rozhodla podpořit aktivity obyvatel, spolků a organizací, které plánují na příští rok projekty související s oslavami 70. výročí povýšení Kopřivnice na město. Cíl programu bude naplňován prostřednictvím přímé podpory realizovaných kulturních projektů a akcí.

Kopřivnice: Akce související s oslavami podpoří radnice granty
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Žádost o granty na výše zmíněné aktivity je možné podávat v termínu, a to od 1. do 31. října letošního roku. Radnice na podporu vyčlenila částku tři sta tisíc korun, přičemž maximální výše podpory na jednu akci či projekt bude činit sto padesát tisíc korun.

Žádosti o dotace mohou předkládat jak fyzické, tak právnické osoby. „Podpořený projekt musí být realizován v našem městě nebo musí mít pro Kopřivnici a její obyvatele přínos,“ uvedla jednu z podmínek žádosti manažerka volnočasových aktivit Lenka Heráková a pokračovala: „Dotace mohou být poskytnuty na přípravu a realizaci kulturně-osvětových akcí nebo souboru akcí s tématem 70. výročí povýšení Kopřivnice na město, na autorské dílo inspirované městem Kopřivnice nebo na autorské dílo inspirované městem Kopřivnice, umístěné ve veřejném prostoru.“

Podrobnosti o dotačním programu stejně jako formulář, ve kterém mohou žadatelé o granty žádat, jsou k dispozici na webových stránkách Kopřivnice. „Při hodnocení projektů bude vedle srozumitelnosti a proveditelnosti projektu, cílových skupin, zapojení partnerů a přiměřenosti rozpočtu kladen důraz také na přínos projektu pro zvýšení povědomí cílových skupin o výročí města a jeho historii,“ upozornila Lenka Heráková a dodala: „O tom, zda byl jejich projekt úspěšný, budou žadatelé informováni už v polovině prosince tohoto roku.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…