Kopřivnice: Městská aukce je v plném proudu

09.10.2017 13:49

Radnice ve středu 4. října opět spustila aukci nevyužitého majetku města. V nabídce jsou tradiční položky, ale i vyřazený automobil nebo rehabilitační přístroj.

Kopřivnice: Městská aukce je v plném proudu
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Město Kopřivnice se v aukcích zhruba dvakrát do roka zbavuje nevyužívaného majetku. „Jedná se o dlouhodobý majetek, který je k dalšímu využití v rámci města nepotřebný či nepoužitelný,“ uvedla Miroslava Michalská z evidence majetku.

Aukce majetku byla spuštěna ve středu 4. října v 9 hodin. I tentokrát mají lidé z čeho vybírat. V nabídce jsou nejen klasické věci jako monitory, starý nábytek, a drobná elektronika, ale opět se najde několik kuriozit. „Tentokrát je v nabídce dodávkové auto Mercedes Benz Vito s automatickou převodovkou nebo třeba rehabilitační přístroj Power Plate,“ doplnila výčet nabízených věcí referentka evidence majetku.

Aukce je dostupná na stránkách města Kopřivnice na adrese www.koprivnice.cz. Dražba věcí bude trvat do středy 11. října do 15 hodin. Případné další bližší informace u Miroslavy Michalské nebo na telefonním čísle 556 879 736.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…