Kutná Hora: Muzeum zve na výletní hru "Po stopách starých mlýnů"

19.03.2023 8:38 | Tisková zpráva

Jste z okolí Kutné Hory, znáte to tu jako své boty a chcete si výlet trochu zpestřit? Nebo jste tu naopak poprvé a chcete inspiraci na procházku mimo centrum? České muzeum stříbra připravilo novou rodinnou výletní hru „Po stopách starých mlýnů,“ která vás vyvede za hranice města a provede jednou z nejkrásnějších tras v okolí.

Kutná Hora: Muzeum zve na výletní hru "Po stopách starých mlýnů"
Foto: Architecture Week Praha
Popisek: Kutná Hora od Jezuitské koleje.

Na 6 kilometrech vás čeká celkem devět stanovišť s pestrými úkoly, na kterých využijete svou bystrost, šikovné ruce, dobrou paměť či kreativitu, splnění všech úkolů vede k nalezení pokladu. Většina úkolů je vhodná pro děti starší 8 let, s některými si však poradí i mladší děti a možná některé přivedou k zamyšlení či pobavení také dospělou část výpravy.

V případě, že chcete trasu jít jako okruh zpátky do Kutné Hory, počítejte s celkovou délkou 9 kilometrů, není však nutné všechny úkoly absolvovat v jeden den, je ale vhodné dodržet jejich pořadí.

Zaujala vás hra? V parčíku před Hrádkem po chvilce pátrání (zn. hledej u zdi) naleznete úvodní krabičku s mapou a dalšími informacemi, a pak už se můžete vydat rovnou na cestu. Dobře se bavte! Pokud si nejste s čímkoli jistí, obraťte se na muzejní edukátorku M. A. Kociánovou (kocianova@cms-kh.cz).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…