Mladá Boleslav: Jarní očista města odhalila další nedostatky v ulicích města

19.03.2017 15:56

V pátek pokračovalo čištění ulic Mladé Boleslavi a jednotlivé lokality opět obešla pracovní skupina, která je složená ze zástupců firmy Compag, Správy komunikací, zástupců města a magistrátu.

Mladá Boleslav: Jarní očista města odhalila další nedostatky v ulicích města
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Například v Jiráskově ulici na parkovišti a v Pezinské ulici bylo zjištěno, že je třeba opravit výtluky na místním parkovišti. Vše bylo opraveno ihned. Zároveň s čištěním byla důkladně upravena zeleň – přesahující větve byly zkráceny. Na Staroměstském náměstí se pracovní skupina shodla, že je třeba provést vyrovnání patníků i odpadkových košů a ošetřit či vyměnit poškozené stromy u hotelu Věnec. Z betonových nádob na květiny bude odstraněno chvojí a dle klimatizačních podmínek sem budou vysazeny jarní květiny.

Dále bylo zjištěno, že na parkovišti vedle zimního stadionu bude třeba v následujících letech výměna zatravňovacích dlaždic. U zimního stadionu bude také natřeno zábradlí. V Rybniční ulici byla opravena dlažba na chodníku. Pracovní skupina se dále přesunula do Jičínské ulice – zde se všichni členové shodli, že by bylo třeba provést výměnu části chodníku od Šafaříkovy k Jilemnického ulici. V autobusové zastávce u městského koupaliště bude vyměněno prkno na lavičce. V této části ulice navíc přibude zábrana na silnici tak, aby šikmo zaparkovaná vozidla již nevjížděla do zeleně či stromů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…