Mladá Boleslav: Lidé do sběrných dvorů přivezli téměř 20 tun odpadu

09.05.2017 19:05

Již tradičně během svátečního dne (8.5.) mohli lidé využít otevřeného svěrného dvora Sever. Naplněno a odvezeno bylo jedenáct velkoobjemových kontejnerů s téměř 20 tunami odpadu.

Mladá Boleslav: Lidé do sběrných dvorů přivezli téměř 20 tun odpadu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Pracovníci firmy Compag, která sběrný dvůr provozuje, pokračovali v úklidu města. V příměstských částech Debř, Láskov a Michalovice lidé využili přistavených kontejnerů: naplnili třináct velkoobjemových kontejnerů s téměř třiceti tunami odpadu.

Pokračovalo také sečení veřejných ploch a postřik plevelů. Opraveny byly například chodníky v Dukelské ulici a ve spolupráci s Městskou společnosti sportovní a rekreační areály již připravovali pracovníci Compagu pískové plochy před blížícím se otevřením koupaliště.

Probíhala i likvidace spáleniště na Krásné louce, kde již během následujících týdnů budou na uklizených a posekaných plochách probíhat další sportovní a společenské akce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: MŠ Mozaika na Závodu míru se pyšní novým stravovacím provozem

19:06 Pardubice: MŠ Mozaika na Závodu míru se pyšní novým stravovacím provozem

V MŠ Mozaika byla úspěšně dokončena rekonstrukce hospodářského pavilonu. Tento projekt modernizoval …