Mladá Boleslav: Na festival i dětský den autobusem zdarma

26.05.2017 7:28

Dvoudenní hudební festival spojený s oslavou dětského dne se koná v sobotu 26. a v neděli 27. května v areálu Krásné louky v Mladé Boleslavi. V sobotu proběhnou hudební vystoupení známých českých a regionálních kapel. Nedělní část festivalu se nese v duchu oslavy dne dětí. Krásná louka 2017 se koná v Mladé Boleslavi počtvrté. Návštěvníci sobotní i nedělní akce mohou využít zdarma autobusů městské hromadné dopravy.

Mladá Boleslav: Na festival i dětský den autobusem zdarma
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Doprava MHD v sobotu bude probíhat v pravidelných intervalech každou začínající hodinu a to od 11 do 19 hodin v této trase: Sídliště Na Slavoji, Rozvoj, Škoda (3. vrátnice), Václava Klementa, Modrá hvězda, 17. listopadu, Havlíčkova – Foky, Jana Palacha, Na Radouči, Poliklinika U Stadionu, Kaufland, Metoděje Vlacha a Pod Skalou (Stanice Pod Skalou je zastávka regionální dopravy umístěna za železničním přejezdem v Ptácké ulici ve směru ke stanici městské dopravy V rokli!). Zpět do města pojede poprvé autobus v 17 hodin a jezdit bude do půl jedné ráno. Autobusy budou v neděli jezdit zdarma na Krásnou louku od 9 do 13.50 a zpět od 15 do 17.30 hodin.

Novinkou letošního festivalu budou dvě pódia, na kterých se postupně vystřídá 12 kapel. Zahrají zde Tři sestry, Monkey Business, Slza, Mirai, Banjo Band Ivana Mládka, Michal Malátný s kolínským bigbandem, Peter Nagy a Indigo, Dr. PP, De Bill Heads, Seven, L. Odháněl a vítěz soutěže Rádia Kiss Delta (Wilder).

Další informace na Facebooku ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…