Mladá Boleslav: Na severním sídlišti se brzy otevře nové dětské hřiště

17.05.2017 6:33

Zbrusu nové dětské hřiště vzniklo na severním sídlišti ve vnitrobloku mezi ulicemi V. Klementa, J. Palacha, Havlíčkova a 17. listopadu.

Mladá Boleslav: Na severním sídlišti se brzy otevře nové dětské hřiště
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Zatímco nedaleké tzv. Oranžové hřiště je určeno především pro teenagery, toto nové hřiště s řadou herních prvků i laviček je pro menší děti a jejich doprovod. Primátor Raduan Nwelati upřesnil, že hřiště je hotové, jen se čeká, až se uchytí nová tráva. K otevření hřiště by mělo dojít ještě v květnu, termín se teprve upřesní.

Nové hřiště je poměrně veliké, je zhruba v polovině rozpůleno živým plotem a na obou stranách čekají děti různé formy zábavy. Najdou zde malou lanovou pyramidu, různé houpačky, prolézačky, pískoviště a jiné herní prvky. Lavičky jsou umístěny jak uvnitř tohoto areálu oploceného nízkým plotem, tak v jeho těsné blízkosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …