Most: Město jedná s možným investorem

22.05.2015 17:26

Radní na své schůzi 20. června schválili společnosti Yankee Candle Europe Ltd. záměr prodeje pozemků v rozvojové zóně Joseph za účelem výstavby závodu na výrobu voskových svíček a dalších aromatických prvků do domácnosti.

Most: Město jedná s možným investorem
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

„S investorem jsem jednal společně s pracovníky odboru rozvoje a dotací mosteckého magistrátu už od loňského roku. Je třeba podtrhnout, že se zatím jedná o záměr. To znamená, že stále ještě vyjednáváme podmínky, řešíme podobu smlouvy o smlouvě budoucí, čekáme na výsledky geologického průzkumu,“ zdůraznil primátor Mostu Jan Paparega. „Zájem investora, který by v budoucnu mohl zaměstnat až čtyři stovky pracovníků, nás velmi těší, ale v tuhle dobu je před námi ještě mnoho práce,“ doplnil primátor Paparega.

Záměr prodeje pozemků v rozvojové zóně Joseph byl schválen za kupní cenu 340 Kč za metr čtvereční, celkově zhruba za 52 milionů Kč. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…