Pardubice: Provoz na Masarykově náměstí bude omezen

01.07.2017 13:39

Z důvodu havarijního stavu vozovky na křižovatce Masarykovo náměstí nebudou od pondělí 3. července do neděle 9. července spoje městské hromadné dopravy obsluhovat zastávku Masarykovo náměstí ve směru k ulicím 17. listopadu a Palackého. Uzavírka v daném směru se týká veškeré dopravy a objízdná trasa bude označena.

Pardubice: Provoz na Masarykově náměstí bude omezen
Foto: Archiv
Popisek: Pardubice

Spoje linek č. 1, 2, 5 a 13 ve směru k ulicím 17. listopadu a Palackého budou vedeny z náměstí Republiky po objízdné trase po tř. Míru a dále po své trase. Jako náhradu za zastávku Nám. Republiky obslouží zastávku U Grandu a za Masarykovo nám. zastávku Tř. Míru.

Spoje linek č. 3, 7 a 33 ve směru z Polabin budou vedeny ze zastávky Zimní stadion po objízdné trase ulicí Sladkovského, po tř. Míru a dále po své trase. Jako náhradu za zastávku Masarykovo nám. obslouží zastávku Tř. Míru.

Spoje autobusových linek ze Sukovy třídy a z Polabin budou vedeny po objízdné trase ul. K Polabinám a dále po své trase. Jako náhradu za zastávku Masarykovo nám. obslouží zastávku K Polabinám.

Spoje linky č. 27 ve směru do Pardubiček budou vedeny po Masarykově nám. Jako náhradu za zastávku Tř. Míru obslouží zastávku Masarykovo nám. Spoje linky č. 28 ve směru na Závodu míru nebudou obsluhovat zastávky Masarykovo nám. a K Polabinám.

Spojů linek z ulic Palackého i 17. listopadu ve směru do Polabin a na Sukovu třídu se omezení netýká.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…