Pelhřimov: Dny zdraví na radnici sklidily úspěch

07.10.2015 13:01

Velký úspěch zaznamenaly úterní Dny zdraví na radnici v Pelhřimově. Ještě před jejich oficiálním zahájením v deset hodin se před zasedací místností městského úřadu na Masarykově náměstí tvořily dlouhé fronty. Lidé napříč generacemi využili kampaň podporující zdraví a zdravý životní styl ke změření svého krevního tlaku, cholesterolu či množství tuku v těle. Kromě bezplatného zdravotnického měření se občané dále mohli seznámit s činností Centra pro zdravotně postižené Kraje Vysočina, pracoviště Pelhřimov.

Pelhřimov: Dny zdraví na radnici sklidily úspěch
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Dále nechyběli zástupci Svazu postižených civilizačními chorobami v ČR, z.s. - Komunitního centra SPCCH Pelhřimov a Oblastní pobočky Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých Pelhřimov. Svoje tradiční místo tam měla i VZP.

Zahájení příjemné akce, jejímž cílem bylo ukázat široké veřejnosti, že péče o zdraví by se měla stát důležitou součástí každodenního života, se ujal místostarosta Pelhřimova Ing. Josef Koch. „Dnes se v Pelhřimově zahajují Dny zdraví.

Nejedná se o jednorázovou kampaň, ale o více akcí. Ve středu 7. října se koná Den otevřených dveří v Centru pro zdravotně postižené Kraje Vysočina, pracoviště Pelhřimov a Den otevřených dveří bude i v Komunitním centru SPCCH Pelhřimov. Aktivit je hodně a smysl je jasný - chceme občanům poskytnout informace, jak se dá žít zdravě. Věřím, že nejenom tento den přinese obyvatelům mnoho cenných informací,“ sdělil Ing. Josef Koch, který si následně nechal změřit krevní tlak a cholesterol.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…