Písek: Obyvatelé sídliště Jih se mohou těšit na nové sportoviště

17.03.2024 16:28 | Tisková zpráva

Asfaltové hřiště na okraji sídliště Jih se na jaře začne proměňovat ve víceúčelové sportoviště, hotové by mělo být za čtyři měsíce.

Písek: Obyvatelé sídliště Jih se mohou těšit na nové sportoviště
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

Stavět ho bude firma UTsport, s. r. o., která ve výběrovém řízení předložila nejvýhodnější nabídku. Zakázku vysoutěžila za 2,7 milionu korun, to je o 800 000 korun méně, než byla předpokládaná hodnota díla. Dodavatele na svém březnovém jednání schválila rada města.

Na místě jednoho ze dvou hřišť u zahrady mateřské školy, kde jsou nyní jen koše na basketbal a tyče pro upevnění sítě, bude víceúčelové hřiště pro fotbal, házenou, basketbal, tenis, volejbal, nohejbal a hokej. „Práce zahrnují demolici asfaltového povrchu hřiště a mobiliáře, vybudování drenážního systému pod plochou sportoviště, položení tartanového povrchu i vybudování mantinelu, ve které budou zabudovány branky a umístěny basketbalové koše,“ řekl starosta Michal Čapek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Kendeho vila se dnes otevírá veřejnosti

7:04 České Budějovice: Kendeho vila se dnes otevírá veřejnosti

Paměť národa Jižní Čechy má od letošního dubna vypůjčenou Kendeho vilu, dům z roku 1920, zakoupený m…