Prachatické sestřičky změří zájemcům tlak nebo vyšetří moč

11.05.2016 13:11

Zdravotní sestry z prachatické nemocnice v tradičních modrobílých uniformách s čepci budou ve čtvrtek 12. května k dispozici zájemcům o měření tlaku, natočení EKG nebo dalších vyšetření. Stane se tak v rámci Mezinárodního dne sester, který připadá na tento den, a k němuž se Nemocnice Prachatice, a. s., připojuje každým rokem.

Prachatické sestřičky změří zájemcům tlak nebo vyšetří moč
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

„Naše zdravotní sestry bezplatně změří zájemcům krevní tlak v prostorách obchodních domů Kaufland a Prior v Prachaticích, a to v době od 8 do 11 hodin. Jako každý rok bude otevřena i jednodenní poradna sester přímo v budově nemocnice – za recepcí vlevo v nové kardiologické ambulanci, kde si mohou pacienti nechat změřit krevní tlak, cukr, vyšetřit moč a v případě zájmu i natočit EKG. Podle potřeby a případného zájmu sestry poradí i s ošetřováním chronických ran a podobně,“ uvedl ředitel Nemocnice Prachatice, a. s., Ing. Michal Čarvaš, MBA.

Jednodenní poradna v prostorách nemocnice bude pro zájemce otevřena od 7.00 do 14.00. Ten, kdo bude mít zájem o vyšetření moči, by ji měl přinést s sebou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.