Praha: Primátor představil vánoční Týden sportu zdarma

20.12.2011 17:46

Magistrát hlavního města Prahy v rámci projektu Praha sportovní připravil spolu s provozovateli pražských sportovišť počtvrté Týden sportu zdarma. Pražané tak v posledním kalendářním týdnu od neděle 25. prosince do 31. prosince 2011 mohou využít vybraná sportovní zařízení zdarma.

Praha: Primátor představil vánoční Týden sportu zdarma
Foto: Hans Štembera
Popisek: Exprimátor Prahy Bohuslav Svoboda

„Pražané si Týden sportu velmi oblíbili, loni se účastnilo Týdne sportu celkem 17 tisíc lidí. Jde o ideální doplněk k vánočním svátkům, kdy pohyb mnoho lidí uvítá a já jako lékař a primátor tuto akci plně podporuji. Nabídka sportovišť a sportů s nimi spojených je pestrá a každý si v nich najde to své: nově byly zařazeny tenis, skateboarding anebo jezdectví,“ řekl primátor hlavního města Bohuslav Svoboda.

S každým rokem roste nejen počet zapojených sportovišť, kterých už je letos celkem 36, ale také zájem občanů-sportovců, kteří přicházejí na webové stránky www.prahasportovni.cz. Týden sportu zdarma je zároveň unikátní možností, jak poznat zajímavé a neotřelé sporty jako lezení či jezdectví.

Upozorňujeme, že vstupy zdarma na jednotlivá sportoviště nejsou po celou jejich otevírací dobu, ale jen ve vybraných dnech a hodinách dle harmonogramu, který je k dispozici na webové adrese www.prahasportovni.cz. Některá sportoviště vyžadují telefonickou či on-line rezervaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…