Praha: Ulice v Kolodějích projdou rekonstrukcí

02.11.2017 10:46

Rada hl. m. Prahy rozhodla o vítězi veřejné zakázky na opravu komunikací v ulicích Podzámecká, K Jízdárně, Úvozová, U Kosinů, Sedlovická, Synkovická, K Sibřině, Dobřanská, Kounovská, Kvasinská a Bohdašínská v městské části Praha - Koloděje. Vítězem veřejné zakázky se stala společnost Ekologické a inženýrské stavby, s. r. o. s nabídkovou cenou 44 920 000 Kč bez DPH.

Praha: Ulice v Kolodějích projdou rekonstrukcí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

Živičný kryt komunikací je nadměrně porušen provozem a stavebními pracemi po pokládce inženýrských sítí. Odvodnění komunikací je částečně nefunkční, a v některých místech i kapacitně nedostačující. Stávající splašková kanalizace již nevyhovuje současným podmínkám provozu. Rekonstrukcí dojde ke zvýšení bezpečnosti provozu, usměrnění dopravy v daném území, zvýšení urbanistického rázu dané lokality a zlepšení technické vybavenosti pro obyvatele MČ Praha – Koloděje. Součástí stavby je i řešení likvidace dešťových vod, rekonstrukce stávající splaškové kanalizace, výstavba spojovacího chodníku mezi ulicemi K Sibřině a V Lipách, přeložky sdělovacích kabelů a zařízení veřejného osvětlení.

„Realizací této akce se výrazně zlepší životní prostředí v Kolodějích,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…