Pražští radní ocenili českou reprezentaci neslyšících sportovců

24.08.2013 18:55

V Rezidenci primátora náměstek primátora Jiří Nouza spolu s radním hl. m. Prahy Lukášem Manhartem přijali sluchově postižené sportovce, kteří letos v červenci úspěšně reprezentovali Českou republiku na olympijských hrách pro neslyšící v bulharské Sofii.

Pražští radní ocenili českou reprezentaci neslyšících sportovců
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled na Prahu

„Chci vám všem poděkovat za důstojnou reprezentaci našeho města. Potěšil nás každý váš úspěch, kterého se Vám v bulharské metropoli podařilo dosáhnout. Uznání patří nejen celému týmu ale taktéž všem lidem, kteří pomáhají sportovcům s handicapem,“ uvedl náměstek primátora Jiří Nouza, který poté sportovcům předal dárkové poukázky do sportovního obchodu v hodnotě 40 000 Kč.

„Sám jsem aktivní sportovec, proto dokáži ocenit to, čeho jste dosáhli a držím vám palce k dalším úspěchům jak sportovním, tak životním,“ řekl radní Lukáš Manhart.

Česká republika měla na největší akci sportovců se sluchovým postižením zastoupení v pěti sportovních odvětvích – atletice, cyklistice, střelbě, beachvolejbalu a orientačním běhu. Čeští atleti se v medailovém pořadí zúčastněných zemí umístili na 34. místě díky vystříleným dvěma stříbrům a jednomu bronzu Marka Bartoška, dvěma čtvrtým místům v atletice a páru beachvolejbalistek, které skončily ve velmi těžké konkurenci šesté. Nejvíce medailí během desetidenního klání nasbíralo Rusko – 67 zlatých, 52 stříbrných a 58 bronzových. Za ním s počtem medailí pokulhávají Ukrajina a Jižní Korea.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…