Sokolovští učitelé byli oceněni plaketami Komenského

28.03.2017 17:45

V pondělí 27. března byly uděleny plakety Jana Amose Komenského pěti vybraným učitelům ze sokolovských škol za jejich přínosnou pedagogickou činnost.

Sokolovští učitelé byli oceněni plaketami Komenského
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

28. března slavíme výročí narození J. A. Komenského, právem označovaného učitelem národů. K tomuto dni jsou v České republice zároveň oceňováni učitelé, kteří svou činností přispěli k rozvoji vzdělanosti. Starosta Jan Picka spolu s místostarostkou Renatou Oulehlovou a vedoucí odboru školství a kultury Barborou Bardonovou přivítali s radostí na radnici čtyři z pěti nominovaných učitelů.

Poděkování za dlouholetou práci s dětmi patří Ivu Záleskému, řediteli ZŠ Švabinského 1702, zástupkyni ředitele Adéle Kailové ze ZŠ Běžecká 2055, Jaroslavě Matějkové ze ZŠ Pionýrů 1614 a Aleně Šádkové ze ZŠ Křižíkova 1916. Nominované ze základních škol doplňuje dlouholetá učitelka hry na klavír ze ZUŠ Sokolov Gertruda Myslivcová, která se slavnostního předání z osobních důvodů nemohla zúčastnit.

Předávání cen proběhlo ve velice přátelském duchu, kdy všichni zúčastnění vzpomínali na svá studentská léta, oblíbené učitele i neoblíbené praktiky některých z nich. Pedagogové si kromě plakety Jana Amose Komenského odnesli i knihu, krásnou kytici a vzácnou vzpomínku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…