Šumperk: Úřadovna v Jesenické ulici vstupuje do závěrečné etapy rekonstrukce

24.09.2015 8:32

Poslední zářijový týden vstoupí do třetí etapy rekonstrukce úřadovna v Jesenické ulici. V rámci této etapy se opět některé odbory odstěhují do provizorních prostor.

Šumperk: Úřadovna v Jesenické ulici vstupuje do závěrečné etapy rekonstrukce
Foto: sumperk.cz
Popisek: Náměstí v Šumperku

Stěhování se bude týkat zejména podatelny, Czech pointu, pokladny a občanských průkazů. Odbor životního prostředí se vrátí zpět ze zasedací místnosti do svých původních kanceláří. V rámci svých odborů se sestěhují pracovníci odboru výstavby, dopravy, správního a vnitřních věci a odboru školství. Závěrečná III. etapa rekonstrukce je plánována do půlky prosince letošního roku.

Stěhování pokladny je naplánováno na čtvrtek 24. a pátek 25. 9.2015. Pokladna se přestěhuje zpět na své původní místo (od 25.9.na původním místě v kanceláři č 116, přízemí). Provoz pokladny zůstane nedotčen, pouze v pátek nebude možné platit kartou.

Odbor životního prostředí se přestěhuje do svých původních prostor (II. patro). V době stěhování od úterý 29.9. do čtvrtka 1.10. 2015 bude odbor životního prostředí pro veřejnost uzavřen. Pracovníci budou občanům opět k dispozici od pátku 2.10.2015. 

V době od úterý 29.9. do pátku 2.10.2015 dojde k přestěhování  pracovníků odboru výstavby, dopravy , školství a odboru správního a vnitřních věcí. Pracovníci těchto odborů se budou sestěhovávat do jednotlivých kanceláří v rámci odboru. Odbory zůstávají na svém místě. Výjimku tvoří odbor správní a vnitřních věcí, konkrétně občanské průkazy, které si budou moci občané vyřídit v kanceláři č. 121 (nová přístavba úřadovny, vchod z ulice Rooseveltovy, přízemí).  

Na pátek 2.10.2015 je naplánováno stěhování podatelny a Czech pointu. Tyto dvě kanceláře se po dobu rekonstrukce přestěhují do velké zasedací místnosti ( III.patro, nová přístavba, vchod z ulice Rooseveltovy). Podatelna a Czech point budou v pátek 2.10.2015 od 12:00 hodin pro veřejnost uzavřeny.

Služby fotografa a pojištění vozidel se ve čtvrtek 1. a pátek 2.10.2015   vrátí na své původní místo (do kanceláře č. 117).

Telefony a e-maily všech pracovníků, jichž se přestavba týká, zůstanou zachovány. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…