Třebíč: Program Mládež kraji může finančně podpořit i tvůj nápad

03.02.2022 15:15 | Tisková zpráva

Mladí lidé mohou získat peníze na projekty, kterými budou chtít zlepšit život v Třebíči. Program s názvem Mládež kraji v Třebíči realizuje Rada dětí a mládeže Kraje Vysočina ve spolupráci s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Finančně se podílí také město Třebíč.

Třebíč: Program Mládež kraji může finančně podpořit i tvůj nápad
Foto: kr-vysocina.cz
Popisek: Muzeum Vysočiny Třebíč

„V rámci programu zafinancujeme zajímavé nápady mladých lidí na zlepšení života v místě. Částkou 5 - 30 tisíc korun budeme podporovat nejrůznější aktivity - akce pro děti, aktivity na podporu seniorů, zlepšení prostředí ve městě, pomoc hendikepovaným, a další,“ uvedla koordinátorka projektu Ivana Tvrdá. O finanční příspěvek může žádat skupina minimálně čtyř lidí ve věku 15 - 26 let. Projekty bude možné realizovat od poloviny dubna do konce listopadu.

„Jeden ze skupiny mladých musí být starší 18 let. Žadatelé nejdříve předloží své nápady, následně budou pozváni na víkendové školení a potom budou svoje projekty prezentovat před komisí, která rozhodne o jejich podpoře,“ dodala Tvrdá. Nápady mohou mladí lidé přihlásit pomocí jednoduchého formuláře do 6. března.

Veškeré podrobnosti o programu najdou zájemci na facebookové stránce Mládež kraji – Vysočina nebo na webu vysocina.mladezkraji.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: MŠ Mozaika na Závodu míru se pyšní novým stravovacím provozem

19:06 Pardubice: MŠ Mozaika na Závodu míru se pyšní novým stravovacím provozem

V MŠ Mozaika byla úspěšně dokončena rekonstrukce hospodářského pavilonu. Tento projekt modernizoval …