Trutnov: Ulici Za Komínem čeká rekonstrukce za 12 milionů korun

10.08.2018 17:32

Kompletní uzavírku si vyžádá oprava komunikace v ulici Za Komínem v Horním Starém Městě. Ta získá zcela nový povrch. Město do rekonstrukce investuje 12 milionů korun.

Trutnov: Ulici Za Komínem čeká rekonstrukce za 12 milionů korun
Foto: virtualczech.cz
Popisek: Náměstí v Trutnově

Od pátku 17. srpna 2018 bude zahájena úplná uzavírka komunikace v ulici Za Komínem v Horním Starém Městě. Důvodem je její kompletní rekonstrukce. Nejprve se odfrézuje kryt v celé ploše vozovky, dále budou vyměněny inženýrské sítě, a to přeložky vodovodu, dešťové kanalizace, sdělovacích kabelů, přípojky elektrické energie a přípojky parovodu. Následně budou položeny konstrukční vrstvy komunikace a nový asfaltový povrch. „Když už jsme se pustili do rekonstrukce v takovém rozsahu, rovnou zde vyměníme některá svítidla veřejného osvětlení. Nově umístěná svítidla budou vybavena LED technologií,“ vysvětluje Ivan Adamec, starosta města Trutnova.

Stavbu provádí firma Matex HK, s. r. o. Ukončení prací je naplánováno na konec letošního října. Do rekonstrukce město investuje 12 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Inline areál má nové ekologické vybavení

7:37 Opava: Inline areál má nové ekologické vybavení

Inline areál v sousedství víceúčelové sportovní haly v Žižkově ulici se probouzí do druhé sezony své…