Turnov: Český ráj na veletrhu ve Wroclawi

28.03.2022 12:59 | Tisková zpráva

Ve dnech 6. až 8. března 2022 se po delší odmlce způsobené epidemií koronaviru uskutečnil letošní první zahraniční veletrh za účasti zástupce Českého ráje. Na veletrhu MTT Wroclaw se Český ráj prezentoval společně s Krkonošemi na stánku Královéhradeckého kraje.

Turnov: Český ráj na veletrhu ve Wroclawi
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Na stánku byly připraveny materiály v polské jazykové mutaci – Zlatá stezka Českého ráje, Skalní města, Hrady a zámky, Jičín vč. Albrechta z Valdštejna, image katalog a další. K dispozici byly také materiály Královéhradeckého kraje, Krkonoš, Orlických Hor, Kladského pomezí, Podkrkonoší a Broumovska. Návštěvníci se dotazovali především na mapy, skalní města, tipy na cykloturistiku a méně známá místa pro výlety. Součástí veletrhu byl také doprovodný program pro dospělé (hudba, přednášky, vaření), i pro děti (soutěže, animační vstupy).

Pořadatelé i vystavovatelé s trochou napětí sledovali, zda si po delší pauze veletrh najde své návštěvníky. Tyto obavy se naštěstí nepotvrdily a návštěvnost veletrhu byla velmi vysoká, a to zejména v pátek, kdy byly mezi návštěvníky i školy a různé spolky. „Potvrzuje se také, že i přes rostoucí využívání on-line nástrojů v podobě webů a sociálních sítí nelze veletrhy a prezentační akce už kvůli možnosti osobního setkání se zástupci destinací opomíjet,“ shrnula Jitka Kořínková ze Sdružení Český ráj.

V nejbližší době budete moci prezentaci Českého ráje navštívit na veletrzích:

  • Euroregion Tour Jablonec nad Nisou (1.–2. dubna) 
  • Konvent´a Löbau (23.–24. dubna)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…