Ve čtvrtek se uskuteční Chebské sportovní hry 2014

02.09.2014 10:56

Akce se koná ve čtvrtek 4. září ve sportovním areálu na levém břehu Ohře, pro veřejnost začíná program v 15 h.

Ve čtvrtek se uskuteční Chebské sportovní hry 2014
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Asociace školních sportovních klubů a odbor školství tělovýchovy a kultury Městského úřadu Cheb spolupořádají akci Chebské sportovní hry 2014.

Cílem akce je představit žákům všechny sportovní disciplíny a nabídku sportů, kterou město Cheb nabízí. Chebské sportovní hry mají za cíl zvýšit zájem dětí o pravidelnou tělesnou aktivitu.

Akce se koná ve čtvrtek 4. září ve sportovním areálu na levém břehu Ohře. Dopolední část je určena žákům 3. tříd všech chebských škol, pro které je připraveno klání především v atletických a míčových disciplínách. V odpoledních hodinách pak jednotlivé sportovní kluby představí svoji činnost. Všechny sporty, si budou moci děti vyzkoušet. K vidění budou i ukázky netradičních sportů. Na sportovišti budou zastoupeny sportovní disciplíny a ukázky např. z atletiky, fotbalu, lukostřelby či rádiového orientačního běhu a mnoho dalších.

Od 15 do 17 hodin budou ukázky jednotlivých disciplín patřit příchozí veřejnosti. Tímto zveme všechny Chebany, neboť Chebské sportovní hry představí veřejnosti tolik sportů pohromadě na jednom místě. Akce se koná pod záštitou starosty města RNDr. Pavla Vanouška.

Simona Liptáková, tisková mluvčí Městského úřadu Cheb

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …