Vyškov se pochlubí ručně malovanou mapou

19.01.2017 11:36

Se zajímavými propagačními materiály pojede Vyškov znovu na brněnské výstaviště, kde se od čtvrtka 19. ledna uskuteční čtyřdenní mezinárodní veletrh turistických možností Regiontour 2017.

Vyškov se pochlubí ručně malovanou mapou
Foto: Vyškov
Popisek: Vyškov

„Pracovnice našeho Turistického informačního centra Vyškov nabídnou v pátek 20. ledna zájemcům nejrůznější informace o městě, suvenýry a propagační materiály. Chybět nebude ani kalendář akcí na letošní rok nebo velmi zdařilá ručně malovaná mapa města i okolí, která vyšla v loňském roce,“ vyjmenoval starosta Vyškova Karel Goldemund.

Město znovu využívá nabídky Jihomoravského kraje, protože tím výrazně ušetří. Takže i letos nás zájemci najdou na stánku v rámci expozice Jižní Morava v pavilonu P, konkrétně půjde o stánek číslo 050.

V rámci doprovodného programu vystoupí v neděli 22. ledna na pódiu pavilonu P hodinu před polednem folklorní soubory Trnka a Klebetníček se svými zajímavými programy. Z důvodu prezentace na veletrhu nicméně upozorňujeme, že vyškovské turistické informační centrum bude po celý pátek zavřené.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…