Železný Brod: Vápenka bude mít nové parkoviště

27.07.2017 20:30

Minulý týden se na sídlišti Vápenka pod panelovými domy čp. 810, 811 a 812 naplno rozjely stavební práce. Vybudováno zde bude během letních měsíců nové parkoviště.

Železný Brod: Vápenka bude mít nové parkoviště
Foto: Železný Brod
Popisek: Železný Brod

Na ploše vznikne 25 řádných parkovacích míst a snížený chodník v zámkové dlažbě, který umožní chodcům pohodlný přístup k terminálu, příjezdová plocha bude vyasfaltována. Stavbu realizují Technické služby města Železný Brod za cenu zhruba 1 milion Kč. Jedná se o I. etapu revitalizace tohoto koutu města, v II. etapě bude následovat nové parkovací stání pro kontejnery na směsný a tříděný odpad. V III. etapě se obyvatelé dočkají opravy povrchu na přilehlém centrálním parkovišti.  O dalším vývoji stavby a dalších etap revitalizace Vás budeme informovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…