Bajer (Soukromníci): Spolupráce s ODS? Vznikla reálná politická síla

25.10.2017 16:46

Téměř 573 00 hlasů, 25 mandátů a pozice nejsilnějšího pravicového uskupení. Tak vypadá stručnou řečí výsledek kandidátky ODS s podporou Soukromníků.

Bajer (Soukromníci): Spolupráce s ODS? Vznikla reálná politická síla
Foto: Soukromníci
Popisek: Petr Bajer, předseda Soukromníků

Bez ohledu na celkové vyznění voleb to je nesporný úspěch. Podařilo se nám mobilizovat nejen živnostníky a malé podnikatele, a přesvědčit je, že hlas pro společnou kandidátku je správný krok.

Občanští demokraté jsou si našeho přínosu vědomi. „Chtěl bych Vám i Vašim kolegům poděkovat za úsilí a podporu ve volební kampani, bez nichž by takový výsledek nebyl možný. Spojenectví Občanské demokratické strany a Strany soukromníků České republiky bylo významným signálem, že zde existuje politická síla, která stojí na straně živnostníků, podnikatelů a všech aktivních lidí. Věřím, že budeme jejich zájmy společně hájit dál,“ zhodnotil spolupráci s námi předseda ODS Petr Fiala.

Je zřejmé, že vznikne vláda, která těm, pro které jsou pojmy jako svobodné podnikání či malý efektivní stát stále důležité, nic zásadně dobrého nepřichystá. O to více musíme být aktivní v tom, co děláme – tedy burcovat, mobilizovat a usilovat o možnost mluvit do reálné politiky. Teď jsou před námi komunální volby. Pojďme do nich se stejnou intenzitou, s jakou jsme dokázali vyvinout nyní. Určitě se to vyplatí.

Petr Bajer,
předseda Strany soukromníků České republiky  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…