Chour (Svobodní): Nigel Farage je mou inspirací pro Czexit

05.07.2016 14:04

Nigel Farage rezignoval na post předsedy Strany za nezávislost Velké Británie (UKIP). Rezignaci oznámil hned poté, co dosáhl svého životního cíle - tedy vystoupení Velké Británie z toho socialistického monstra.

Chour (Svobodní): Nigel Farage je mou inspirací pro Czexit
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Nigel Farage je nevýznamnější osobností v rámci Brexitu, tedy vystoupení Velké Británie z Evropské unie. Do boje za svobodnou Británii vložil spoustu úsilí a energie. V roce 1993 spoluzakládal UKIP - Stranu za nezávislost Velké Británie. Od té doby bojuje za svobodnou, demokratickou a prosperující Velkou Británii. Jeho hlavním cílem bylo vystoupení Velké Británie z Evropské unie. Což se mu nakonec povedlo a já mu tímto gratuluji. 

V jeho politických počátcích byl za komika, blázna, populistu a bůhví co ještě. Byl vysmíván, ze strany médií ignorován, v Evropském parlamentu často při svých projevem slyšel pískot. Při jeho prvním projevu na půdě Evropského parlamentu prohlásil, že chce vyvést Velkou Británii z EU. Rázem se eurohujeři mohli smíchy za břicho popadat a nabádali k internaci na psychiatrickou léčebnu. 

Dnes už se tolik nesmějí, naopak. Sami totiž vědí, že euroskeptické strany napříč Evropskou unií dostanou prostor a budou následovat další referenda o odchodu z EU. Kupříkladu referendum v Nizozemsku, kde většina lidí je pro opuštění socialistického Titaniku, což samozřejmě nenahrává eurohujerům, jelikož jsme blízko Nexitu. To samé v Dánsku, kde jsme blízko Dexitu. Stejné to bude ve Švédsku, Itálii, Rakousku, Slovensku a v České republice.

Rozpad Evropské unie se blíží, přichází doba národních států bez společné vlajky, hymny a bez prezidenta, který není volen občany, ale vybranou politickou garniturou. Na scénu se dostanou další referenda, která rozhodnou o dalším směřování Evropy. Evropa bez Evropské unie bude svobodnou Evropou bez zbytečné byrokracie, regulací a dotací. Bude to doba výkvětu demokracie, hrdosti národních států, volného obchodu a prosperity.

Nigel Farage nechtěl být kariérním politikem

Odpůrci UKIPU hází na jeho odstoupení špínu. Namítají, že se vzdává odpovědnosti. Nigel Farage šel do politiky s jediným cílem, nehonil se za funkcemi a zásadově bojoval za svůj životní cíl. Tu věc splnil a nyní se může těšit zaslouženému odpočinku. Přes deset let vedl politickou stranu. Je to práce psychicky náročná, pod neustálou palbou novinářů. Splnil svůj cíl, se kterým do politiky šel a rozhodně se mu nedivím, že chce více času věnovat rodině. Má za sebou hmatatelné výsledky, za které mu Británie poděkuje.

Odvedl skvělou práci. Je mou inspirací pro Czexit.

Thanks Nigel!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

14:04 Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k svobodě slova v Evropské unii