Hejtman Hašek: Ocenění úspěšných studentů středních škol

21.11.2014 8:46

Představitelé Jihomoravského kraje v čele s hejtmanem Michalem Haškem ve čtvrtek 20. listopadu 2014 předali ocenění žákům středních škol z Jihomoravského kraje, kteří dosáhli úspěchů (1. – 3. míst) v celostátních a mezinárodních kolech vědomostních soutěží a soutěží odborných dovedností zařazených do přehlídky České ručičky, která je vyhlašována Jihomoravským krajem.

Hejtman Hašek: Ocenění úspěšných studentů středních škol
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

Hejtman Michal Hašek v prostorách zastupitelského sálu sídla Jihomoravského kraje přítomným poděkoval za úspěšnou reprezentaci Jihomoravského kraje a popřál hodně úspěchů v budoucím pracovním i osobním životě. Součástí slavnostního ceremoniálu bylo také přivítání nových účastníků Programu podpory nadaných studentů, který realizuje Jihomoravské centrum pro mezinárodní mobilitu. Nechybělo ani rozloučení se studenty, jež program úspěšně ukončili. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-jihomoravsky.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…