Hurajčík (ANO): Důrazně se ohrazujeme proti prohlášení koalice STAN

31.10.2016 19:15

Koalici STAN s podporou KOA, KDU-ČSL a TOP 09 jsme v Karlovarském kraji otevřeně nabídli účast na krajské vládě na základě příbuznosti volebních programů a programových priorit.

Hurajčík (ANO): Důrazně se ohrazujeme proti prohlášení koalice STAN
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Tato věcná nabídka účasti na transparentní vládě v Karlovarském kraji trvala i poté, co jsme společně s ostatními politickými subjekty tvořícími většinu podepsali memorandum o spolupráci.

Koalice STAN pod vedením pana Kulhánka si však na rozdíl od voličů žádnou změnu ve vedení kraje nepřeje. Jejich prohlášení jsou účelová, jednání jejich lídra nekorektní a mají jediný cíl. Udržet si společně se sociální demokracií moc nad dalším rozhodováním Karlovarského kraje za každou cenu a co nejvíce pošpinit vítěze voleb.

Za naprosto nehorázné v této souvislosti považujeme pozvání pana Kulhánka určené pro vybrané zástupce našich parterů na tzv. „schůzku k projednání koalice na rozšířeném půdoryse původní koalice, tj. ve složení ČSSD - STAN s podporou KOA, KDU-ČSL a TOP 09 – ODS – HNHRM – Piráti“ těsně poté, co jsme společně s ODS, HNHRM a Piráty podepsali výhradní spolupráci o společném postupu s tím, že nebudeme jednat s nikým samostatně. Takovým způsobem se ve slušné společnosti nejedná.

Na tomto místě připomínáme, že primátor Kulhánek staví koalici v Karlových Varech na přeběhlících, kteří odešli z hnutí ANO. Pro udržení se u moci je tak zjevně ochoten a schopen udělat cokoliv. Hnutí ANO se však nenechá zatáhnout do jeho zpravodajských her a bude i nadále postupovat korektně, věcně, otevřeně a transparentně a to nejenom vůči svým partnerům, ale i ve vztahu k případné opozici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

14:04 Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

Europoslanci odsuzují ruské pokusy o vměšování do dění v Evropském parlamentu a nadcházejících evrop…