Michek: Komu vadí Jiří Paroubek?

25.03.2017 9:17

V páteční MF Dnes (24. 3. 2017) vyšla glosa mediálního analytika Davida Rožánka – Válka Paroubkových je představení jen pro otrlé, kde se autor snaží analyzovat poslední kroky manželů Paroubkových a naznačuje, že za tím je promyšlený kalkul bývalého premiéra proti své ženě Petře!?

Michek: Komu vadí Jiří Paroubek?
Foto: NS - LEV 21
Popisek: Petr Michek

Nezávislý čtenář si v tomto případě musí říci, proč MF Dnes přebírá roli bulváru a pitvá neštěstí jedné rodiny, ve které dochází k rozpadu? Co je, či kdo stojí, za snahou Davida Rožánka opět připomenout rozchod manželů Paroubkových? Je to osobní averze autora nebo někoho zadání vykreslit Jiřího Paroubka jako "zlého" muže, který pro svůj návrat do vrcholové politiky dokáže využít i rozpadu vlastní rodiny? Komu má prospět dehonestace jeho osoby? Má někdo obavy z jeho návratu na politické kolbiště? Uvahy pana Davida Rožánka na toto téma mi připadají neetické a nemorální!!!

Jako blízký spolupracovník Jiřího Paroubka a dá se říci i jako rodinný přítel Paroubkových se nemohu ubránit myšlence, zda se kdysi milující a dnes odcházející manželka a matka Petra Paroubková nestala součástí podivné manipulace s její osobou. Nebo má být izolována před okolím, možná i proti své vůli? Za jakým cílem se to vše děje? Jde o rozvrácení rodinného zázemí bývalého premiéra ČR, aby musel řešit své rodinné problémy a neměl ambice se vracet do politiky?

Jiřího Paroubka jsem poznal jako milujícího manžela a starostlivého otce, který svou rodinu vždy upřednostňoval před všemi světskými záležitostmi, a proto si kladu otázku co, respektive kdo, stojí za náhlým odchodem jeho ženy ze společné domácnosti.

Rovněž se ptám, kdo ji zajistil náhradní bydlení, kdo platí její ochranku a proti komu? Proč je jejich dítě, dcera Margarita, vytrženo ze svého rodinného zázemí a je náhle bez otce? Těch otázek by zajisté bylo hodně, ale odpovědi snad přinesou příští týdny či měsíce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

20:03 SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

Mohou se lidé, pracující pro online platformy, domáhat svých práv? Tuto otázku si kladou nejenom kur…