Ministr Mládek a poslanec Velebný (ČSSD) navštíví průmyslovou zónu v Krnově

02.10.2014 15:35

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek, poslanec Ladislav Velebný, vládní zmocněnec Jiří Cienciala a hejtman Moravskoslezského kraje Miroslav Novák navštíví město Krnov a Ostravu.

Ministr Mládek a poslanec Velebný (ČSSD) navštíví průmyslovou zónu v Krnově
Foto: ČSSD
Popisek: Poslanec Ladislav Velebný

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek, poslanec Ladislav Velebný, vládní zmocněnec pro Moravskoslezský kraj Jiří Cienciala, hejtman Moravskoslezského kraje Miroslav Novák a náměstek hejtmana Daniel Havlík zavítají v úterý 7. října do Krnova a Ostravy.

Po krátké dopolední zastávce na krnovské radnici navštíví ministr Jan Mládek s dalšími významnými hosty krnovskou průmyslovou zónu Červený dvůr, kde zavítají do společnosti S.T.I. CZ, která je významným producentem součástek pro automobilový průmysl.

V Ostravě pak odpoledne ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek po nedávné prohlídce lagun Ostramo navštíví též areál bývalého dolu Heřmanice s úložištěm těžebního odpadu. Tady se seznámí s činností společnosti Ostravská těžební a navštíví východní části haldy s částečnou rekultivací a jižní plato, kde je právě realizována definitivní rekultivace. Navštíví též pracoviště firmy RIDERA i nejvyšší bod haldy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Pak odešli. Neevakuovali fakultu, ale prostě odešli. Proč?

12:16 Šlachta (Přísaha): Pak odešli. Neevakuovali fakultu, ale prostě odešli. Proč?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke střelbě na FF UK.