Ministryně Šlechtová: Je potřeba udržet tempo

01.06.2015 10:12

Žadatelé o evropské dotace se již mohli seznámit s prvními výzvami z programového období 2014-2020. Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost je vyhlásil dnes a žadatelé budou moci podávat své žádosti od pondělí 1. června. Dnešní den je také důkazem, že monitorovací systém MS2014+ funguje tak, jak má.

Ministryně Šlechtová: Je potřeba udržet tempo
Foto: MMR
Popisek: Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová

„Dnešním dnem bylo nové programové období 2014-2020 již opravdu zahájeno. Jsem ráda, že první výzvy se podařilo vyhlásit nedlouho po schválení operačního programu. Výzvy v dalších programech očekáváme v nejbližších týdnech. Je potřeba toto tempo udržet,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.
 
Řídicí orgán Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost dnes vyhlásil první výzvy. Česká republika tak zahajuje čerpání v programovém období 2014-2020. Ministerstvo průmyslu a obchodu zveřejnilo již před několika dny předběžné znění výzev, ze kterých se žadatelé už mohli dozvědět datum odevzdání žádosti, hodnotící kritéria a informace o způsobilých výdajích. Od pondělí 1. června 2015 pak žadatelé budou moci podávat své žádosti prostřednictvím systému MS2014+ na adrese https://mseu.mssf.cz/    .
 
Bližší informace o jednotlivých výzvách budou průběžně zveřejňovány na webu: http://www.dotaceeu.cz/cs/Kalendar-akci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

20:03 SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

Mohou se lidé, pracující pro online platformy, domáhat svých práv? Tuto otázku si kladou nejenom kur…