Nacher (ANO): Po takové spolupráci volám od samého počátku, co jsem na magistrátu

28.12.2015 10:20

Radost z dárků i nová tradice. Magistrát uspořádal první Jarmark. - Magistrát hl. m. Prahy v letošním roce využil nabídky chráněných dílen a pomohl jim s uplatněním jejich produkce. Podpořil tak před vánočními svátky jejich činnost.

Nacher (ANO): Po takové spolupráci volám od samého počátku, co jsem na magistrátu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Patrik Nacher

Část svých výrobků mohly chráněné dílny, jako například AMANO, Pohoda, o.s., Prosaz, o.s., Sananim, Fokus Praha a  Dílny tvořivosti, o.s., nabídnout k prodeji na historicky prvním Jarmarku. Ten město uspořádalo na Magistrátu hl. m. Prahy v Jungmannově ulici. Jarmark byl dvoudenní a zúčastnilo se ho také Centrum Martin a Středisko praktického vyučování.

„Spolupráce s chráněnými dílnami měla i další formy. Praha od nich nakoupila také některé propagační předměty – dárkové balíčky, děkovná přání věnovaná jako poděkování zaměstnancům magistrátu jeho ředitelkou a část novoročenek. Chráněné dílny AMANO, Pohoda, o.s,. a Domov sv. Anežky, o.p.s., předvedly, že umějí dělat hezké věci,“ řekl zastupitel Patrik Nacher, předseda výboru pro výchovu a vzdělávání.

„Širší spolupráce s chráněnými dílnami proběhla letos poprvé, dílny i magistrát ji hodnotí jako velmi úspěšnou a myslím, že vznikla nová tradice. Po takové spolupráci volám od samého počátku, co jsem na magistrátu,“ dodal Patrik Nacher.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pastuchová (ANO): Zvýší se riziko vzniku korupčního prostředí

17:04 Pastuchová (ANO): Zvýší se riziko vzniku korupčního prostředí

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…