Pernica (KSČM): Komunální volby nám klepou na dveře

18.09.2018 4:34

Každý z nás se musí zamyslet nad tím, že pokud přijde k volebním urnám, může ovlivnit svým hlasem to, kam bude směřovat jeho obec či město po další čtyři roky. Je třeba především dívat se dopředu a spravovat obce a města tak, abychom zajistili zlepšení života nám všem i těm, kteří dnes ještě neodrostli dětským střevíčkům.

Pernica (KSČM): Komunální volby nám klepou na dveře
Foto: KSČM
Popisek: Emil Pernica

Mnozí z nás svoje právo zúčastnit se voleb nevyužívají. A to je, myslím, velká škoda. Slyším často stížnosti na to, co se lidem nelíbí. Program KSČM je reálný a zohledňuje všechny jejich požadavky, které navíc zaručují spokojený život i našim dětem.

Práce zastupitelů je velmi zodpovědná. Možná si řeknete, že se nejedná o velkou politiku. Ale když si uvědomíme, že žijeme dnes a tady, má každý posun k lepšímu pro nás velký smysl. Na naší kandidátce jsou mladí, ale i ti starší, kteří za sebou mají bohaté zkušenosti a odvedený kus poctivé práce.

Konec konců každý je schopen přinést ve prospěch společnosti kus dobré práce a já věřím, že náš program pro komunální volby v Blansku občané podpoří. Vznikal postupně a přesně vykresluje problémy, které je třeba řešit. Nejedná se o plané sliby ani megalomanské plány, ale o postupné řešení problémů, které se zde nahromadily.

V poslední době se projevuje trend nedávat možnost vyjádřit se starším občanům. Měli bychom se vrátit k tomu, kdy generace rodičů, prarodičů i dětí žily pohromadě a vzájemně si pomáhaly.

Dnešní doba ztrácí zájem o komunikaci mezi lidmi a mnohdy inklinujeme k využívání sociálních sítí v tak velké míře, že zapomínáme mezi sebou mluvit. Naše město je dobrým místem pro život. A to, co se nám nelíbí, chceme zlepšit. Myslím, že nacházíme společnou řeč s mnohými občany. Radnice musí být otevřená všem a převažovat musí snaha řešit i malé problémy. V našem programu je zahrnuta péče o seniory, hendikepované, matky samoživitelky, ale i mladé rodiny s dětmi. Snažíme se hledat vždy cestu, která bude akceptovatelná a nekonfliktní, protože jen tak můžeme dosáhnout shody ve vztahu k dalším subjektům, které v Blansku působí.

Nejen v tomto volebním období, ale po celou dobu, pokud nám dáte svoji důvěru, budeme pokračovat v práci, která přinese prospěch a užitek nám všem. I nadále budeme naslouchat vašim radám, připomínkám a požadavkům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ostudou ČR je ministr pro evropské záležitosti Dvořák, ne nepřijetí eura

20:18 Okamura (SPD): Ostudou ČR je ministr pro evropské záležitosti Dvořák, ne nepřijetí eura

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům ministra pro evropské záležitosti Dvořáka o…