Pešek (ODS): Návštěva Zahradníka v Kardašově Řečici a Deštné

14.02.2015 12:32

V únoru navštívil Jan Zahradník v rámci svých pravidelných poslaneckých návštěv Kardašovu Řečici a Deštnou na Jindřichohradecku.

Pešek (ODS): Návštěva Zahradníka v Kardašově Řečici a Deštné
Foto: ods.cz
Popisek: Jan Zahradník z ODS

Po setkání se starostou Petrem Nekutem následovalo jednání s jednatelem Rybářství Kardašova Řečice s.r.o., panem Zajícem na téma chovu ryb a financování rybníkářství. Poté navštívil Jan Zahradník za doprovodu starosty dům s pečovatelskou službou pro seniory, kde proběhla debata s jeho obyvateli. Program dále pokračoval v Deštné, návštěvou pana starosty Davida Šaška za ODS. Za jeho doprovodu si Jan Zahradník prohlédl areál zemědělské firmy Agra Deštná a.s. , kde jej provedl předseda představenstva Agra Deštná pan Sviták,který je zároveň starostou vedlejší obce Světce. „ Rád bych na tomto místě vyjádřil uznání práci,kterou odvádí  starostové. Vážím si těžké práce personálu domu s pečovatelskou službou. Nesmím zapomenout ani na úspěšné podnikatele, kteří dávají lidem práci v daném místě a umí se vítězně poprat leckdy se zbytečnou byrokracií. Velmi jim všem děkuji za milé přivítání a přeji jim hodně osobních a pracovních úspěchů“, uvedl Jan Zahradník.

Jan Pešek, člen strany, regionální manažer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

20:03 SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

Mohou se lidé, pracující pro online platformy, domáhat svých práv? Tuto otázku si kladou nejenom kur…