Štětina (Úsvit): Lídr ANO Pilný nemá o dění na Královéhradecku ani šajnu

24.09.2013 15:10

Mám jednu zásadu. Nikdy nikoho a nikde neurážet a hlavně si vážit každého člověka, který dělá svoji práci dobře. Ale tentokrát jsem k tomu měl velmi blízko a to, když jsem se začetl do rozhovoru s lídrem ANO u nás v Královéhradeckém kraji Ivanem Pilným.

Štětina (Úsvit): Lídr ANO Pilný nemá o dění na Královéhradecku ani šajnu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Štětina

Ponechám zcela vyjádření k Věcem veřejným, protože jsem za ně seděl v parlamentu a mohu jenom konstatovat, že jeho soud vychází jenom z mediálních výstupů. A ty byly a stále jsou sakramentsky ovlivněné a možná i zaplacené. Co je však podstatnější?

Největší tragédií pro občany v regionech jsou lídři, kteří byli dosazeni vedením stran a hnutí, protože by mohli přinést hlasy. Osobně doufám, že se tomu tak nestane, protože o dění v kraji nemají ani šajnu.

Začnu dálnicí D 11. Pan Pilný je z Prahy a je mu zřejmě jedno, zda silnice do Polska bude či nebude. Pravděpodobně ji na rozdíl od občanů našeho kraje nepotřebuje.

Naprosto nehorázný je jeho přístup k výstavbě, spíše k rekonstrukci nemocnice v Náchodě. Pan exředitel Microsoftu určitě neměl problém si zaplatit léčbu s čímkoliv a kdekoliv i v cizině. Ale občan, v této době tolik potřebný volič, však potřebuje kvalitní, dostupnou a nikoliv drahou zdravotní péči. Řekl bych, že pan Pilný o této nemocnici neví vůbec nic, protože jeho argument, že to je dílo pana hejtmana, je zcela diletantský.  Jedná se o nemocnice s více než stoletou tradicí a sloužící více než 150 000 občanům.

Závěrem bych měl jen otázku. Není právě Hnutí ANO tím, co lídr z našeho kraje tolik kritizuje? Peníze, media, politika a nekontrolovatelná moc …

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

18:14 Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hledání nového ministra pro vědu a výzkum.