TOP 09: Vize mohou najít cesty z krize

20.04.2017 14:01

My tu naši Vizi 2030 máme a vracíme se s ní tento čtvrtek 20. 4. od 17:00 znovu do Prahy. Naše Vize 2030 má totiž velký úspěch.

TOP 09: Vize mohou najít cesty z krize
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Zatím Road show k Vizi 2030 zastavilo a pobylo na 12 zajímavých místech a přesně tři zastávky ji ještě čekají. Symbolicky si naši Vizi 2030 můžeme představit jako vlak, který má osm vagónů plných myšlenek. Ty jsme položili jako základ. Vlak projíždí kraji a vagóny se vždy po každé zastávce o trochu víc naplní, protože diskuse v krajích a s vámi je naprosto skvělá, plodná a obohacující. Dává nám naději ve společnost, kterou jsme v naší Vizi popsali. V každém člověku je tolik invence a skrytého potenciálu, že je zkrátka škoda jej nechat ležet ladem. A tak zatím, co to vypadá, že o politiku není zájem, že je to nějaký pavouk, kterého se lidé většinou štítí, my jsme nabyli dojmu, že je to opravdu jen zdání, a to – jak se říká – často klame.

Samozřejmě, že jsme si s tím „vlakem plným myšlenek“ nepřijeli jenom pro pochvalu. To je však úplně v pořádku. Naším cílem není položit před veřejnost dogmatický plán, který se nebude moci měnit. Je to přesně naopak. A tak máme dnes i díky vám, kteří se zapojujete a zajímá Vás dění v naší zemi, Vizi 2030 plnou podkladů pro detailní program, na kterém pracujeme.

Mít vizi, znamená mít plán dlouhodobějšího charakteru s cílem, ke kterému se dá postupně krok po kroku dopracovat.  TOP 09 vždy plnila roli odpovědného správce, který k událostem přistupuje s rozvahou. Díky tomu se nám podařilo motivovat mnoho lidí k aktivnějšímu zapojení se do dění kolem nás, protože s vámi tu Vizi 2030 dáme!

Přijďte diskutovat už zítra tj. ve čtvrtek 20. 4. 2017 od 17:00 hodin do Café BLOX, Evropská 2758/11, Praha 6.  Těšíme se na Vás.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

8:06 Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

V těchto květnových dnech si opět připomínáme konec 2. světové války v Evropě a definitivní porážku …