Zechová (STAN): Čekají nás čtyři roky tvrdé práce

23.12.2014 11:20

Zastupitelé mi dali důvěru pokračovat v rozdělané práci. Za čtyři roky jsme společně se zastupiteli posunuli naše obce Velké Heraltice, Malé Heraltice, Sádek, Košetice a Tábor o velký kus dopředu, začali jsme pracovat s osadními výbory – což je také velký krok k občanům, k diskuzím s nimi, a v tom chceme pokračovat.

Zechová (STAN): Čekají nás čtyři roky tvrdé práce
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

Výsledky voleb v roce 2014 ukázaly, že jdeme tou správnou cestou a víme, že nám občané důvěřují a stojí za námi. Budeme naslouchat jejich požadavkům, návrhům, představám tak, aby naše obce vzkvétaly a aby patřily k těm nejhezčím a nejlepším.

Za většinu zastupitelů bych také chtěla slíbit místním podnikatelům a živnostníkům, že bez spolupráce s nimi si neumíme život v obci představit, a že v nás budou mít určitě podporu a zastání, protože není jednoduché v dnešní době vést dobře firmu, starat se o zaměstnance a zajistit jejich rodinám i živobytí.

Dění v obcích si neumíme představit ani bez místních spolků. Vždyť na těchto lidech obec dnes může stavět, protože to je naše současnost i budoucnost.

Chceme i nadále podporovat získávání dotací na malé i velké projekty, které před námi stojí, přestože to také není lehké a jednoduché, jak si někteří představují.

Máme před sebou čtyři roky tvrdé práce. Je to krátká doba, ale současně je to období, ve kterém můžeme dokázat, že hlasy a hlavně důvěra, které nám občané dali, nebyly zbytečné, a že naši obec včetně místních částí posuneme tam, kde jsou naše společné cíle.

Jana Zechová, starostka obce Velké Heraltice a členka Krajského výboru STAN

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

8:05 Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo II. výzvu aktivity Inovace Operačního programu Technologie…