Poslední příspěvky z profilů

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Dr. Ing. Jaromír Drábek
Ing. Antonín Seďa
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

Barták a Tvrdík

Opravdu věříte, že bývalý ředitel ČSA a bývalý ministr obrany a bývalý manažer velmi drahé předvolební kampaně ČSSD a dnes stále člen ČSSD je bez jediného škraloupu? (Na rozdíl od pana Bartáka).

Radek John
Radek John byl položen dotaz

obyčejný ministerský den

Dobrý den, Přečetl jsem si text Daniely Kovářové o tom, jak vypadá obyčejný ministerský den. To je skutečně tak hektický, že ministři nemají čas pomalu ani na oběd a spí 4 hodiny denně? Pokud je to tak, tak upřímnou soustrast. Držte se pane Johne!

RSDr. Vlastimil Balín
RNDr. Petr Nečas
JUDr. Vojtěch Filip
Jiří Paroubek
Ing. Kamil Jankovský
Ing. Kamil Jankovský byl položen dotaz

vy nebo Křeček?

Dobrý den pane ministře, lhal jste médiím nebo lže socialistický Křeček? Prý jste prohlásil, že s novelou o bydlení nakonec souhlasila všechna připomínková místa včetně sdružení nájemníků, jenže pan Křeček tvrdí, že sdružení nájemníků se vylovilo za všech okolností proti tomuto zákonu. Kde je tedy pravda?

Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

křičí zloděj, chyťte zloděje?

Pane Sobotko, co je pravdy na tom, že si pan Cabanis v minulosti stěžoval taky na vládu ČSSD, že rozdává armádní zakázky bez výběrových řízení? Není to tak, že v souvislosti s panem Bartákem dnes jen zloděj křičí, chyťte zloděje?

Daniela Kovářová
Česká strana sociálně demokratická
JUDr. Vlasta Parkanová
JUDr. Vlasta Parkanová byl položen dotaz

mlčenlivá?

Podle generála šedivého máte z pozice bývalé ministryně obrany leccos k vysvětlování. Třeba zbytečné nákupy, které jste jako politici prosadili v armádě. Chystáte se něco vysvětlovat? Šedivý tvrdí, že nejspíš zůstanete mlčenlivá, ale to mi k topce nepasuje

MUDr. Pavel Bém
MUDr. Pavel Bém byl položen dotaz

jeden zločinný klín vytloukáme druhým

Dobrý večer, Dočetla jsem se, že jste proti zpětnému zdanění fotovoltaiky, protože je nepřípustné vytloukat jeden zločinný klím jiným zločinným klínem. Jak byste teda tuhle situaci Řešil Odhlédněme od toho, že jste proti přidělování dotací, protože ty holt už jednou uděleny byly.

Radek John
Radek John byl položen dotaz

zrada na voličích?

Dobrý večer pane Johne, Vaše konference bude pro veřejnost otevřena jen jeden den? Kam zmizela vaše otevřenost? Vaše provolání MY NEJSME JAKO ONI (ostatní politické strany). Není to zrada na voličích?

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

co bude s Bartákem?

Dobrý večer pane ministře, Bývalý ministr Barták si řekne o nemalý úplatek a jeho jediným trestem je jeho odchod na neplacenou dovolenou? Takhle vypadá vládní spravedlnost? Co se s Bartákem stane dál?

RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas vložil nový článek

Kalousek trpí výpadky paměti

Důrazně se ohrazuji proti tvrzení ministra financí Miroslava Kalouska, že při naší dnešní telefonické komunikaci o Martinu Bartákovi „nepadlo ani slovo“.