Intimní styk za funkci, přítelkyně Petry Paroubkové se rozpovídala

27.07.2010 13:37

Dohru tvrzení Petry Paroubkové, která řekla, že se některé nové političky na vysoké posty dostaly doslova a do písmene intimním stykem, může čtenář nalézt na jejím oficiálním profilu na Facebooku.

Intimní styk za funkci, přítelkyně Petry Paroubkové se rozpovídala

Petra Paroubková nesouhlasí s rozsudkem, který minulý týden neuznal její žalobu na týdeník Reflex. Kreslíři Štěpánu Marešovi vzkázala, aby se vyřádil na političkách nových, které se „na vysoké posty dostaly doslova a do písmene intimním stykem". Manželka bývalého předsedy sociální demokracie tak spustila doslova lavinu reakcí.

Na adresu jejích slov se vyjádřil například bývalý ministr kultury Vítězslav Jandák či někdejší ženské eso Jiřího Paroubka - politička Alena Borůvková.

"Asi bylo málo ženských. Já tomu nerozumím, vždycky jsem lezl do postele pro potěšení, a nikdy se členkami sociální demokracie. Ale vždycky je něco za něco, za peníze, za úsměv, za sex...," řekl ParlamentnímListům.cz stínový ministr kultury a poslanec ČSSD Jandák.

A co ty polonahé političky VV?

Alena Borůvková, která vede partajní buňku v Lysolajích a je členkou oblastního výkonného výboru, na svém profilu na Facebooku přitvrdila. "Funkce za postel, běžná praxe," uvedla.

Dohru celé události připravila internetová přítelkyně Petry Paroubkové Alena Ženíšková, která se o údajné postelové praxi rozepsala na jejím profilu na Facebooku. "Myslím si, že ten výrok o "funkci za sex" byl médii trošičku vytržený z kontextu a nahrává českému šovinismu a druhu pojetí žen, které preferuje Radek John v lechtivém kalendáři za VV." Z delšího textu vyplývá, že vše způsobily fotografie z charitativního kalendáře žen Věcí veřejných.

"Margaret Thatcher to dotáhla tak daleko možná také proto, že do politiky nevstoupila s polonahou fotkou na záchodové míse jako např. česká blond studentka z VV."

"Kalendář, o kterém je řeč, posloužil jako charitativní záležitost," řekla ParlamentnímListům.cz Kristýna Kočí, nejmenovaná portrétovaná politička. Jakékoli jiné úmysly zcela vyloučila.

Jak to celé vzniklo:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …